Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard gaat op vakantie. Alhoewel...

8 juli 2021 14:42 | columns | Door Irma Tomas

© RTL/Televizier
Carlo Boszhard pakt zijn koffers voor een welverdiende vakantie. En in die vakantie maakt hij plannen voor nieuwe tv-programma's. 

Vakantie, 

Terwijl ik nu nog van studio naar studio naar ren voor Drag race Holland en Oh, wat een jaar, weet ik dat het er aankomt. Ik ben een sneltrein die met een klap deze week tot stilstand wordt gezet… klaar! Vakantie geeft voor mij tijd en ruimte om een tv-seizoen te verwerken. Oké, eerst even niks. Heerlijk, maar niet te lang. Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik juist aan het zwembad begin met evalueren  en met nieuwe plannen. Wat ging goed? Wat moet beter? Maar vooral: wat is er allemaal gebeurd? Succes geeft energie en minder succes brengt bij mij de drive om het beter te doen.

Married at first sight was het best scorende seizoen, maar ik hoop dat de nieuwe aanpak liefde oplevert. Het succes van Make up your mind smaakt naar meer. I can see your voice had dit jaar een dubbel seizoen en wordt momenteel herhaald. Hoe zetten we een volgende stap? The masked singer heeft elke keer zijn kijkcijfers verbroken, waar stopt het?

Tijdens mijn werk ben ik graag een klankbord voor nieuwe talenten. Dat gaat altijd door en dus ben ik tijdens het inpakken van mijn koffer met zo’n talent aan de lijn. En die heeft goed nieuws: de auditie voor een droomprogramma is gelukt! Deze stap is voor zo iemand ongelofelijk belangrijk. Ik hoor mezelf zeggen: “In dit rare tv-vak gaan we altijd maar door. Het succes wordt maar zelden gevierd. Gaat het wel goed, zijn de kijkcijfers en marktaandelen wel in orde? Heb je een klik met je co-host en panel? Mag je je eigen teksten maken? Sta je in een mooi decor? Geniet er toch van”, zeg ik. “Vier dit succes!”

Ik hang op en wil een notitieboekje inpakken, maar bedenk me snel. Deze vakantie doe ik niks, alleen maar vieren. Ik wens u hetzelfde toe.

Meer over