Carlo Boszhard ziet wel heel weinig commerciële fragmenten in TV-toppers

11 augustus 2020 15:49 | columns | Door Irma Tomas

© RTL/Televizier
Carlo is niet heel erg te spreken over TV-toppers. Zelf heeft hij ook een bijzondere ervaring met het programma: 'Al onze fragmenten werden afgebrand'.

TV-toppers,

Ligt het aan mij, of zitten er wel erg weinig fragmenten van de commerciële zenders in de revival van TV-toppers, ditmaal gepresenteerd door Anita Witzier? Dat komt natuurlijk door de kosten, want je moet voor deze fragmenten betalen. Het is een behoorlijke puzzel geweest voor de redactie. Vooral om de top 5 van de gasten enigszins geloofwaardig over te laten komen.

Ook niet echt onbelangrijk is de sfeer en de dynamiek die een show maakt, gelukkig zijn daar Richard Groenendijk en Soundos. Komt er toch nog wat gezelligheid, zoals een echte tv-topper betaamd. Daarover gesproken: ooit zat ik in datzelfde programma toen het gepresenteerd werd door tv-topper Jos Brink.

Samen met mijn broer Ron Boszhard werden we geschminkt en zagen op een tv-scherm de repetities voorbijkomen. En toen al was er veel te doen over de fragmenten. Jos vond alles vreselijk! “De wrekers, nee toch”, kreunde hij. “Wat een oude meuk! Gaan we daarnaar kijken? ” En: “Oh nee…, zeg me dat het een grap is, bah, bah. Vonden ze die rommel echt leuk?”

Terwijl wij onze tv-topper Jos zagen repeteren werden al onze fragmenten letterlijk afgebrand en Jos kon dat als de beste. Maar tijdens de uitzending liet hij daar niets van merken. Alles voor de sfeer, want Jos wist als geen ander de show te maken. Hij won dan ook twee keer terecht de
Televizier-Ring.

Het publiek kan overigens alweer bijna stemmen op zijn of haar TV-toppers van het afgelopen jaar. Laten we hopen dat deze lijst wél geloofwaardig is. Anders hoor ik Jos zeggen: “Oh nee…, zeg me dat het een grap is, bah, bah. Vonden ze die rommel echt leuk?”

Meer over