Column Carlo Boszhard

Carlo had het moeilijk met de TV Kantine

30 maart 2020 15:37 | columns | Door Irma Tomas

© RTL/Televizier
Dit seizoen van de TV Kantine had nogal wat voeten in de aarde vanwege het coronavirus. Gelukkig konden Carlo en Herald de boel redden.

Als het aan mij had gelegen hadden we na vier afleveringen de TV Kantine gesloten. Door het coronavirus maakt de lach plaats voor zorg en angst. Dus toen de nieuwe maatregelen van kracht werden en terecht alle acteurs en crew zich afmeldden voor de verdere opnames, keken wij thuis vertwijfeld naar ons planbord.

De beste afleiding in deze krankzinnig tijd…aan de slag! We moeten zes reguliere afleveringen maken, de laatste zou een Boer zoekt vrouw-special worden, maar daar was nog te weinig van opgenomen. Deze aflevering verviel dus, maar konden we de andere afleveringen nog redden? Met mijn vriend en eindredacteur Herald, die astmapatiënt is en ook gelijk niets anders kon doen dan binnenblijven, maakte ik een nieuwe planning.

Ik moest erop uit: monteren, knippen, plakken, nog iets proberen op te nemen, audio vervangen etc. Vanwege de diverse agenda’s van de cast van de TV Kantine, onder wie Elise Schaap, Maarten Heijmans, Irene Moors, Ilse Warringa en Annick Boer, waren veel opnames al een feit. En daardoor zijn er gelukkig nog twee nieuwe afleveringen en valt er hopelijk voor de mensen thuis ook nog iets te lachen.

Op de laatste draaidag (3 weken geleden) imiteerden we de talkshow Op1 met allemaal ex-deelnemers van het Eurovisie Songfestival. Kort daarna kwam het nieuws dat het Songfestival terecht is afgelast. Ik verving liedjes, complete zinnen en heb de aflevering omgebogen tot een ode aan het Songfestival. Een opwarmer voor 2021. Het houdt me bezig en ik kan er zolang mogelijk het gevoel mee onderdrukken dat we in een horrorfilm zitten. Daar kan ik helaas niets aan veranderen

Meer over