Column Carlo Boszhard

Single? Carlo Boszhard wil graag dat je meedoet aan Married at First Sight

19 mei 2020 13:53 | columns | Door Irma Tomas

© Televizier
Carlo Boszhard wil alle twijfelaars overhalen om zich op te geven voor het nieuwe seizoen van het door hem gepresenteerde Married at first sight. Wie zegt straks: 'ja, ik wil'?

Lieve twijfelaar,

Ik kan je naam nog niet invullen, want ik ken je nog niet. Je kan een man zijn of een vrouw. In ieder geval ben je vrijgezel. En je twijfelt. Ga je jezelf wel of niet opgeven voor het nieuwe seizoen van Married at First Sight?

Je heb mijn promofilmpje al eens voorbij zien komen en denkt na over de tekst. Ons land telt maar liefst 3 miljoen mensen zonder liefdespartner voor wie online dating niet werkt. Ben jij zo iemand en geloof je dat de wetenschap jou wel kan helpen? Of denk je: “Ja daaaag! Die zitten er ook wel eens naast. Sta ik daar voor het altaar met iemand die ik niks vind.”

Eerlijk is eerlijk, dat komt zelden voor. De meeste deelnemers zien wel in dat het mislukken van een experiment vaak ook aan henzelf ligt. Kun je na een lange tijd single zijn nog wel water bij de wijn doen? Knap je niet gelijk af op foute schoenen, tattoos of een accent? Als je denkt van niet, dan hoop ik je te zien bij de selectiedagen.

Ik ken bijna niemand die spijt heeft gehad van zijn deelname. Je leert niet alleen iemand anders, maar ook jezelf kennen. Ik moet gelijk denken aan Ferry en José. In mijn ogen een droompaar. Helaas is het niet gelukt, maar José schreef wel dit op haar Instagram: Rijkdom is in je zoektocht naar de ware liefde, echte vriendschap vinden. Een avontuur om nooit te vergeten.

Dat en veel meer hoop ik ook voor jou lieve twijfelaar! Er is in dit leven al zoveel onzeker. Spring en een geweldig team en ik zullen je vangen, geen twijfel over mogelijk. Wat zeg je? Ja? Ja, ik wil? Je bent dapper en zeg nou zelf, dat klinkt toch veel beter dan een eeuwige twijfelaar?

Meer over