Do en Eva Simons hebben hun eerste acteerklus te pakken

De zangeressen Do en Eva Simons gaan acteren! Ze spelen een rol in de familiefilm Heksen bestaan niet. Voor allebei is het hun acteerdebuut.

De twee zangeressen zullen de rollen van sterrenheksen Luna en Solara op zich nemen, meldt pr-bureau Pritt Colegem. Eva Simons heeft er erg veel zin in: “Het team is geweldig en ik kijk ontzettend uit naar de eerste draaidag. Ik ben mij volledig op het script aan het storten”. Maar, spannend is het wel: “Ik heb nog nooit eerder in een film geacteerd. Als kind werd ik zelfs bij een toneelstuk verwijderd van het podium omdat ik te druk was."

Do

Ook Do staat te popelen om te beginnen: "Zo'n leuke acteeruitdaging grijp ik met beide handen aan”, laat ze in een verklaring weten. Het lijkt haar heerlijk om de film over een paar jaar met haar pasgeboren zoontje Jip terug te kijken.

Cast

Andere bekende namen in de film zijn Sharon Doorson, Leontine Borsato en Dolores Leeuwin van het Klokhuis. Hollands Got Talent-winnares Aliyah speelt haar dochtertje.

Première

De acteurs vallen met hun neus in de boter. De opnames van Heksen Bestaan Niet vinden namelijk niet alleen in Nederland plaats, maar ook op de Canarische eilanden. De film gaat op 18 juni in première.

Reageren