Eagle Eye

Jerry Shaw (Shia LeBeouf) is een beetje een loser. Hij heeft een lullig baantje bij een kopieerbedrijf, nooit genoeg geld voor de huur en een slecht contact met zijn familie.

GENRE
Actie.

REGIE
D.J. Caruso.

MET
Shia LeBeouf
Michelle Monaghan
Billy Bob Thornton
Rosario Dawson e.a.

VERHAAL
Jerry Shaw (Shia LeBeouf) is een beetje een loser. Hij heeft een lullig baantje bij een kopieerbedrijf, nooit genoeg geld voor de huur en een slecht contact met zijn familie. Nadat zijn wel succesvolle broer Ethan, die beroepsmilitair is, door een ongeluk overlijdt, komt Jerry in een ware nachtmerrie terecht.

De geheime dienst ziet hem aan voor een terrorist en hij krijgt bizarre instructies van een geheimzinnige vrouwenstem die controle lijkt te hebben over alle elektrische apparaten in het land. Samen met de al even onwetende alleenstaande moeder Rachel (Michelle Monaghan) moet Jerry gevaarlijke opdrachten vervullen.

OORDEEL
Volstrekt idioot en ongeloofwaardig zijn slechts een paar woorden die te binnenschieten bij het kijken naar Eagle Eye. Zelden bestond een film uit zoveel nonsens. En dat Shia LeBeouf een leuke acteur is en de actie goed verzorgt, kan dat bezwaar bij lange na niet goedmaken.

EXTRA'S
Verwijderde scènes; alternatief einde en de documentaires: The making of Eagle Eye, Eagle Eye on location: Washington D.C. en Is my cell phone spying on me?

De filmtrailer van Eagle Eye:

Reageren