Ferry Doedens maakt filmdebuut in thriller-comedy Sneekweek

Ferry Doedens maakt volgend jaar zijn debuut op het witte doek. De GTST-acteur krijgt een rol in de film Sneekweek, naast soapcollega Marly van der Velden.

Goed nieuws voor Ferry Doedens: hij heeft een rol te pakken in de 'sexy thriller-comedy' Sneekweek. Het is de eerste keer dat de GTST-soapie in een film gaat spelen. Zijn soapzusje Marly van der Velden, die eerder al schitterde in Verliefd Op Ibiza, behoort ook tot de cast van de nieuwe Nederlandse film.

Sneekweek

Sneekweek gaat over zes studenten die tijdens het zeilevenement een psychopaat achter zich aan krijgen. De jongens en meiden blijken een groot geheim met zich mee te dragen en hun belager zal niet rusten tot hij alles daarover weet en wraak heeft genomen. Maar is de dader niet een van de studenten zelf?

Sanne Langelaar

De cast van Sneekweek bestaat naast Ferry en Marly uit nog meer bekende namen. Frank Lammers, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Kimberley Klaver, Jord Knotter, Holly Brood, Carolien Spoor, Jelle de Jong, David Lucieer, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst en Rutger Vink spelen allemaal mee.


Martijn Heijne

Sneekweek wordt geproduceerd door Bernard Tulp en Klaas de Jong, die eerder samenwerkten voor bioscoophits als Verliefd Op Ibiza en Toscaanse Bruiloft. De regisseur van dienst is Martijn Heijne, die hiermee zijn speelfilmdebuut maakt. De opnames voor Sneekweek beginnen in augustus. De film draait in het voorjaar van 2016 in de bioscopen.

Lees ook:
Ook GTST's Wiet en Rikki schitteren binnenkort op het witte doek. 

Reageren