Film: The Switch - review

Kassie (Jennifer Aniston) heeft geen man, maar wel een kinderwens. En wat doe je dan als moderne vrouw? Juist, ze regelt zelf het sperma van een succesvolle, aantrekkelijke man en laat zich insemineren.

GENRE
Drama.

REGIE
Josh Gordon, Will Speck.

MET
Jennifer Aniston, Jason Bateman, Patrick Wilson, Jeff Goldblum.

VERHAAL
Kassie (Jennifer Aniston) heeft geen man, maar wel een kinderwens. En wat doe je dan als moderne vrouw? Juist, Kassie regelt zelf het sperma van een succesvolle, aantrekkelijke man. Haar beste vriend Wally (Jason Bateman) is in stilte verliefd op Kassie en vindt de hele onderneming om te janken.

Op haar inseminatiefeestje wordt Wally stomdronken, verwisselt hij het sperma met het zijne en vergeet meteen weer dat hij dat heeft gedaan. Zeven jaar later komt hij Kassie weer tegen met haar zoontje Sebastian, en dan begint hem op te vallen dat het jochie dezelfde neurotische inborst heeft als hijzelf.

OORDEEL
Hoe graag de makers dat ook willen, een romantische komedie is The Switch niet. Alleen om de bijrol van Jeff Goldblum valt te lachen. Toch wil dat niet zeggen dat de film mislukt is. Jennifer Aniston is altijd fijn om naar te kijken en Jason Bateman is misschien niet erg sympathiek, maar wel overtuigend. Het grote scherm van een bioscoop was misschien iets te hoog gegrepen voor The Switch, maar op dvd doet-ie het best goed.

STERREN
*****

NU
Te huur en te koop.

Reageren