All you need is love

Gigi Ravelli gaat weer acteren

31 oktober 2018 09:56 | film | Door Televizier

© Nick van Ormondt
In 2014 verdween Gigi Ravelli van de radar. Nu komt ze (even) terug. De actrice heeft een rolletje te pakken in de film All You Need Is Love.

De actrice is vooral bekend door haar rol als Lorena in Goede Tijden Slechte TijdenOok presenteerde ze Camping Life. Sinds haar relatie met Roger Hodenius, mede-oprichter van miljardenconcern Flow Traders, besloot Gigi een stapje terug te doen. Haar man zou liever niet in de spotlights willen staan. Het is niet bekend of er na deze film meer projecten voor Gigi zullen volgen. 

All you need is love

Regisseur Will Koopman vertelde het nieuws over Gigi's comeback aan RTL Boulevard. "Ze is de beste vriendin van mijn zoon. Wij vonden het toch leuk om haar een heel klein rolletje te geven, omdat ik haar echt heel leuk vind", vertelt Will. Gelukkig zei Gigi ja en werd haar rol in All You Need is Love een feit. 

Job Gosschalk

All You Need is Love is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Fedja van Huêt speelt een rol die is gebaseerd op presentator Robert ten Brink. Will Koopman is niet de eerste regisseur die bij de film is betrokken: ze heeft Job Gosschalk vervangen toen hij van het project werd gehaald wegens beschuldigingen van seksueel onaanvaardbaar gedrag. Koopman regisseerde eerder Gooische Vrouwen 1 en 2.

Meer over