Ho ho ho

Elke dag twee kerstfilms op ‘Christmas Channel’ RTL 8

5 december 2020 08:00 | film | Door Televizier

Ho Ho Ho! Het is bijna kerst en daarvoor helemaal in de stemming te komen doopt RTL 8 zich om tot The Christmas Channel. Elke dag zie je er minimaal twee lekker romantische kerstfilms. Hieronder vijf films die je sowieso niet mag missen!

Once Upon a Christmas Miracle

Heather Krueg hoort vlak voor de kerstdagen dat zij dringend een levertransplantatie nodig heeft. Het blijkt moeilijk om een donor te vinden en Heather is compleet verrast wanneer de vreemdeling Chris Dempsey de helft van zijn lever aan haar wil doneren.

6 december om 20:00 uur – RTL 8

Christmas Getaway

Een schrijfster van reisverhalen wil de kerstdagen ontspannen doorbrengen en boekt voor de eerste keer een traditionele kerstreis. Door een vergissing van de verhuurder van het huisje waarin de vrouw verblijft, wordt zij gedwongen haar vakantie door te brengen met een weduwnaar en zijn dochtertje. Na een tijdje bloeit er iets moois op tussen de twee.

7 december om 20:30 uur – RTL 8

Write Before Christmas

Jessica wordt vlak voor kerst gedumpt door haar vriend. Ze besluit vijf mensen die haar leven hebben veranderd een kerstkaartje te sturen. Een van hen is haar oude muziekleraar. Zijn zoon, Luke, leest de kaart voor en wordt op pad gestuurd om Jessica een mooi kerstcadeau te geven. Als Jessica en Luke ontmoeten, voelen ze zich meteen tot elkaar aangetrokken.

8 december om 20:30 uur – RTL 8

Christmas Connection

Stewardess Sydney begeleidt de achtjarige Leah, die in haar eentje naar haar vader Jonathan vliegt. Leah blijkt iets vergeten te zijn en Sydney besluit het naar haar toe te brengen. Hierdoor mist ze haar vlucht terug, waardoor ze de kerst noodgedwongen in het ijskoude Chicago moet doorbrengen. Ze wordt opgevangen door Jonathan, Leah en hun familie. Het duurt niet lang voordat Sydney en Jonathan gevoelens voor elkaar krijgen.

9 december om 20:30 uur – RTL 8 

Jingle Around the Clock

Kerstmis nadert en Elle Bennet komt met het idee enkele oude schoolvrienden bijeen te brengen. Haar plan wordt echter verstoord, wanneer ze voor haar werk een kerstcampagne moet bedenken. Elle moet samenwerken met Max, een man die heel anders over Kerstmis denkt dan zij. Gedurende de tijd die Elle en Max met elkaar doorbrengen leren ze elkaar beter kennen.

10 december om 20:30 uur – RTL 8

Meer over