Made of Honour

De New Yorkse Tom houdt zich strikt aan zijn zelfverzonnen regel: niet vaker dan één keer het bed delen met een vrouw. Wanneer beste vriendin Hannah naar Schotland vertrekt voor werk, merkt Tom dat hij ondanks zijn bindingsangst verliefd is geworden op haar. Helaas komt Hannah zes weken later terug met een knappe verloofde.

GENRE
Romantische komedie

REGIE

Paul Weiland

MET
Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Sydney Pollack e.a.

VERHAAL

De New Yorkse uitvinder (van een extra kartonnetje om een koffiebeker zodat je je vingers niet verbrandt) Tom (Patrick Dempsey), is een enorme womanizer. Hij houdt zich strikt aan zijn zelfverzonnen regel: niet vaker dan één keer het bed delen met een vrouw. Wanneer beste vriendin Hannah (Michelle Monaghan) naar Schotland vertrekt voor werk, merkt Tom dat hij ondanks zijn bindingsangst verliefd is geworden op haar. Helaas komt Hannah zes weken later terug met een knappe verloofde (Kevin McKidd). Tom besluit om als Hannah’s ’bruidsmeisje’ te proberen de bruiloft van binnenuit te saboteren om zo alsnog Hannah’s hart te winnen.

OORDEEL

Zouden de goede ideeën voor een geslaagde romantische komedie op zijn? Het begint er wel een beetje op te lijken als je de pogingen van de laatste jaren ziet. En Made of Honour is geen uitzondering. Integendeel. Alles wat we in deze film zien is al eens gedaan, in dit geval met name in het veel grappigere My Best Friend’s Wedding. Saaie boel dus. Daar helpt geen Patrick Dempsey tegen.

EXTRA'S
Audiocommentaar van de regisseur, de documentaire Three Weddings And a Skyline, Making of Made of Honour, Verwijderde scènes.

NU te huur en te koop

Bekijk hier de trailer:

Reageren