Midnight Meat Train

De veelbelovende New Yorkse fotograaf Leon Kaufman (Bradley Cooper) krijgt als opdracht de donkere kant van de samenleving te fotograferen.

GENRE
Horror.

REGIE
Ryƻhei Kitamura.

MET
Bradley Cooper
Leslie Bibb
Brooke Shields
Vinnie Jones e.a.

VERHAAL
De veelbelovende New Yorkse fotograaf Leon Kaufman (Bradley Cooper) krijgt als opdracht de donkere kant van de samenleving te fotograferen. Zo komt hij op het spoor van seriemoordenaar Mahogany (Vinnie Jones).

Hij heeft de nare gewoonte om op de late avond een metrowagon te kapen en de passagiers met behulp van vleeshaken op een gruwelijke manier om zeep te helpen. Kaufman raakt geobsedeerd door Mahogany en loopt op die manier het risico een van zijn slachtoffers te worden.

OORDEEL
Ook over deze film gingen van tevoren weer de befaamde verhalen die wel vaker met horrorfilms gepaard gaan. Bezoekers zouden kotsend de bios uitrennen vanwege het gruwelgehalte. Uiteindelijk blijkt het allemaal wel los te lopen. Midnight Meat Train is soms heel ranzig, maar haalt het niet bij voorgangers als Saw en Hostel. Vinnie Jones zet een solide rol neer als moordenaar zonder tekst.

EXTRA'S
Trailer Anatomy of a murder, Clive Barker: The man behind the myth, Mahogany's tale.

Reageren