Als beveiliger en onbehulpzame receptioniste

Rico Verhoeven en Ilse Warringa in bioscoopfilm Dylan Haegens

23 april 2018 09:38 | film | Door Televizier

© ANP Kippa
Kickbokser Rico Verhoeven en actrice Ilse Warringa zijn binnenkort samen te zien op het witte doek. Ze hebben een rol bemachtigd in de eerste film van YouTuber Dylan Haegens.

In De film van Dylan Haegens kruipt Rico Verhoeven in de huid van beveiliger Diederik-Jan. “Ik ben enthousiast over mijn rol in De Film van Dylan Haegens, omdat ik hou van humor met een knipoog en mezelf in dit soort rollen niet heel serieus neem,” zegt Rico. Daarnaast voelt de kickbokser zich verbonden met jonge mensen. “Dylan Haegens is een enorme inspiratiebron voor jongeren en ik ben trots dat ik met deze rol hieraan kan bijdragen.”

Ilse Warringa

Ilse Warringa laat zich ditmaal van een andere kant zien dan de aanwezige Juf Ank in de Luizenmoeder. De actrice speelt een onbehulpzame receptioniste die juist behoorlijk ongeïnteresseerd is in de mensen om haar heen. “Het is nog leuker om aan projecten mee te werken waar het thuisfront ook enthousiast van wordt,” vertelt Ilse. Haar dochter is groot fan van Dylan Haegens en haar zoon van Rico verhoeven. “Ze stonden op de bank te springen toen ik vertelde dat ik mee mocht doen in deze film, dus toen was het snel beslist.”

Dylan Heagens

De film vormt het debuut van Dylan Haegens. De YouTube-sensatie speelt zelf de hoofdrol én is een van de regisseurs van de film. Naast Dylan Haegens en Ilse Warringa zijn ook Karen Damen, Nick Golterman en Patrick Stoof te zien in De film van Dylan Haegens. De opnames zijn momenteel in volle gang en de film gaat op 16 augustus in première.

Lees ook: Dylan kondigde de film aan met – hoe kan het ook anders – een YouTube-video.

Meer over