RTL trekt doos met speelfilms open tijdens WK Voetbal

Voor de voetbalhater zijn RTL 5, 7 en 8 tijdens het WK een waar paradijs. RTL programmeert maar liefst zeven dagen per week drie films op prime time en soms zelfs nog meer per avond.

RTL maakte vandaag bekend de kijker te willen vermaken met verschillende speelfilms tijdens het WK voetbal in Brazilië. De zenders doen geen moeite om kosten te steken in de avonduren om zodoende te concurreren met Nederland 1. Die zender zal namelijk miljoenen kijkers trekken met het WK Voetbal en daar is niet tegen op te boksen.

Films

Vandaar de stortvloed aan films. In juni zijn bij RTL 5 onder andere Black Swan, Friends With Benefits, Avatar en Die Another Day te zien. RTL 7 komt met Men in Black II, License to Kill en The X-Files en RTL 8 laat Ciske de Rat (foto), The Ledge en You, Me and Dupree zien.

Andere zenders

De andere RTL zender, RTL 4, brengt vooral veel herhalingen op de buis tijdens het WK en VI Oranje zal heel vaak te zien zijn, soms wel twee keer per dag. Hoewel de overige zenders als Nederland 2, Nederland 3, SBS 6, Net 5 etc. gewoon doorgaan met hun vaste programma’s, hebben ook die zenders iets meer films in hun schema opgenomen.

Reageren