Tara Reid in Sharknado 3

Tara Reid kruipt voor de derde keer in de huid van April Wexler. Dat betekent dat er nóg een (waarschijnlijk zeer slechte) Sharknado-film wordt gemaakt. Joepie! 

De eerste twee Sharknado-films zijn zo ontzettend slecht, dat ze stiekem wel weer leuk worden. Het concept van de veelbesproken B-film lijkt inmiddels wel uitgewerkt, maar schijnbaar krijgt zender Syfy geen genoeg van de vliegende haaien. De zender strikte Tara Reid, die onder meer schitterde in de film American Reunion, wederom als hoofdrolspeelster.

Sharknado 3

In de eerste twee delen van deze bar slechte rampenfilm pikken tornado's haaien op uit de zee, om ze vervolgens in een stad te droppen. Los Angeles en New York hebben de zogenaamde sharknado al achter de rug. Welke stad in de derde film de pineut is blijft voorlopig nog geheim, al denkt Entertainment Weekly dat de vliegende haaien Washington D.C. onveilig gaan maken. 

Televizier sprak eerder met Thunder Levin, de schrijver van de krankzinnige Sharknado-scripts. "Dit was het meest idiote idee wat ik ooit had gehoord!"

Reageren