The Nanny Diaries

Annie (Scarlett Johansson) loopt nietsvermoedend in een park wanneer ze door een rijke moeder uit de duurste wijk van New York wordt aangezien voor een nanny.

GENRE
Romantische komedie.

REGIE
Shari Springer Berman en Robert Pulcini.

MET
Scarlett Johansson
Laura Linney
Paul Giamatti
Chris Evans e.a.

VERHAAL
Annie (Scarlett Johansson) loopt nietsvermoedend in een park wanneer ze door een rijke moeder uit de duurste wijk van New York wordt aangezien voor een nanny. Omdat ze toch geen idee heeft wat ze moet met haar leven, neemt ze het baantje aan.

Al snel zorgt Annie niet alleen voor de vijfjarige verwende Grayer, maar is ze ook ongevraagd de persoonlijke assistent van diens onuitstaanbare moeder, mevrouw X (Laura Linney) die alles belangrijker vindt dan de opvoeding van haar kind. De baan als nanny is behoorlijk afzien, maar Annie leert zichzelf er wel een stuk beter door kennen.

OORDEEL
Naar de beststeller van twee New Yorkse nannies die hun eigen belevenissen optekenden. Er viel wellicht wat meer uit de film te halen. Die is nu aangenaam, maar wel een beetje bleekjes, al blijft Scarlett Johannsson altijd plezierig om naar te kijken.

EXTRA'S
Geen.

Bekijk hier de trailer van The Nanny Diaries:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren