What Happens in Vegas

Jack en Joy zijn beiden in Las Vegas om hun zorgen te verdrinken. Ze lopen elkaar tegen het lijf, worden samen dronken en worden getrouwd wakker. Ze besluiten meteen te scheiden totdat Jack drie miljoen dollar wint op een gokkast en Joy daar graag de helft van wil.

GENRE
Romantische komedie

REGIE
Tom Vaughan

MET
Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Lake Bell, Treat Williams e.a.

VERHAAL
Jack (Ashton Kutcher) wordt ontslagen. Om alle ellende te vergeten vertrekt hij naar Las Vegas. Ook Joy (Cameron Diaz) is in Las Vegas om haar zorgen te verdrinken. Haar verloofde heeft haar net gedumpt. Joy en Jack lopen elkaar tegen het lijf, worden samen dronken en worden getrouwd wakker. Ze besluiten meteen te scheiden totdat Jack drie miljoen dollar wint op een gokkast en Joy daar graag de helft van wil. Het was tenslotte haar kwartje. De rechter besluit het duo tot zes maanden huwelijk te veroordelen voordat hij beslist wie wat krijgt.

OORDEEL
Het verhaal is nog niet eens zo beroerd voor een romantische komedie. De uitwerking wel. Cameron Diaz acteert als een neuroot, Ashton Kutcher brengt het er slechts iets beter vanaf. De bijrollen doen hun best maar kunnen niet verhullen dat het geheel vooral plat is en niet grappig.

EXTRA'S
Commentaar van de regisseur en editor, een drietal documentaires, zes verwijderde scènes en bloopers.

NU te huur en te koop

Reageren