Anouk boos over vertrek kandidaat

Dit zijn de finalisten van The Voice of Holland 2020

De vier finalisten van The Voice of Holland dit seizoen zijn bekend: Stef Classens uit Team Waylon, Daphne van Ditshuizen uit team Ali B, Sophia Kruithof uit team Anouk en Emma Boertien uit Team Waylon nemen het in de finale tegen elkaar op.

 

Kandidaten Lil Kleine uitgeschakeld

Beide kandidaten die Lil Kleine meebracht naar de halve finale, Danilo Kuiters en Kes van den Broek, zijn niet door naar de finale. Het leek het jurylid niet heel veel te deren: tijdens de show zat hij er met een grote lach bij, helemaal op het moment dat Daphne uit team Ali B het won van Sanne Huisman van team Anouk.

 

Venijnige sfeer

Die strijd, die als tweede in het programma plaatsvond, zorgde sowieso de rest van de avond voor een venijnige sfeer in het programma. Al op het moment dat Sanne afviel in het programma was goed te zien dat Anouk dat maar een vreemde uitkomst vond. Toen het jurylid even later aan het woord kwam na afloop van het optreden van Emma, en Martijn het vertrek van Sanne erbij haalde, liet Anouk zich gaan.

“Ja, als je het volk laat stemmen dan gebeuren dat soort dingen soms”, sneerde Anouk, waarop ze vervolgde dat het hele voorval ‘Wel echt een flater was.’ “Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, want dit kan bijna niet.”

Veel kijkers lijken het in ieder geval met Anouk eens: op Twitter kan ze op veel bijval rekenen.

 

Meer over:

Reageren