Sophia

Dit zijn volgens ons de favorieten van The Voice of Holland 2020

Vrijdag beginnen de liveshows van The voice of Holland. Er zijn nog twaalf deelnemers in de race. Wij zetten de favorieten voor je op een rijtje. 

Sophia Kruithof

De absolute nummer 1 in het rijtje is de nog maar 17-jarige Sophia Kruithof uit het team van Anouk. Sophia zingt zo mooi en breekbaar dat je wel een hart van steen moet hebben om daar tegen bestand te zijn. Ze is een beetje vergelijkbaar met Jim van der Zee (ook al uit het team van Anouk) die in 2018 The voice op zijn naam schreef. Het moet vreemd lopen wil niet heel Nederland Sophia in z'n armen sluiten en massaal op haar stemmen.  

Ayoub Maach

Ali B. heeft als troef Ayoub Maach (19) in zijn team. Ayoub heeft een prachtige stem en weet wat winnen is, hij schreef al eens The voice kids op zijn naam. In de knock-out ronde durfde hij het aan om Halo van Beyoncé te zingen. Daarvoor maakte hij al indruk door samen met kandidaat Kes het eerste Arabische liedje ooit in The voice te zingen: Menak wla meni

Sanne Huisman

Anouk heeft het sterkste team van dit jaar. Haar team had nog beter kunnen zijn als ze niet de fantastisch zingende Fleur had weggestuurd en de Amerikaan C.J. had gehouden. Maar gelukkig heeft Anouk nog wel Sanne. De 24-jarige Leidse heeft een dijk van een stem en zong een ontzettende sterke versie van Strong van London Grammar. Die Sanne zou het nog wel eens ver kunnen schoppen. 

 

Meer over: