Beau van Erven Dorens zegt 'lik m'n reet' tegen advocaat Kemna Casting

Beau van Erven Dorens had het helemaal gehad met de advocaat van Kemna Casting. Voor het oog van de camera van Boulevard verscheurde hij een brief van advocaat Christiaan Alberdingk Thijm met de veelzeggende tekst 'Lik m'n reet'.

De brief ging over het interview dat Beau van Erven Dorens deze week gaf aan Nieuwe Revu over de affaire met Job Gosschalk. Gosschalk heeft honderden acteurs seksueel geïntimideerd, is van zijn functie ontheven, maar trekt achter de schermen nog steeds aan de touwtjes bij castingbureau Kemna Casting. Beau zei in Nieuwe Revu o.a. het volgende: „In Amerika zou Kemna niet meer bestaan en zou Job in de gevangenis zitten, maar hier zit de directie nog stevig in het zadel en is de boodschap die na het schandaal overblijft: niemand maakt ons iets en alle acteurs die hun bek opentrekken zijn er geweest.”

Katja Schuurman en Arie Boomsma

Daarop kreeg hij vlak voor de uitzending van RTL Boulevard een brief van advocaat Christiaan Alberdingk Thijm. Wat er precies in de brief stond zei Beau niet, maar hij was er duidelijk boos over. Daarna zei Beau ook in de uitzending van Boulevard nog eens hoe erg hij het vindt dat er geen loyaliteit bestaat in de acteerwereld en dat grote acteurs niet opstaan om te zeggen dat er iets moet veranderen. De afgelopen tijd namen o.a. Katja Schuurman en Arie Boomsma het op voor Gosschalk, maar hun namen werden niet genoemd.

Broek uit

De presentator vertelde ook dat Gosschalk hem zelf in 1994 tijdens een auditie had gevraagd zijn broek uit te trekken. Op het eind van het item moest de brief van Christiaan Alberdingk Thijm het ontgelden.

Meer over: