Nieuw duo

Dit zijn de nieuwe Proefkonijnen: Jurre Geluk en Kaj van der Ree

14 november 2019 17:32 | informatief | Door Irma Tomas

© Roy Beusker
Een van de leukste BNNVARA programma's ooit komt weer terug op televisie. Het nieuwe Proefkonijnen wordt gepresenteerd door Jurre Geluk en Kaj van der Ree. 

Jurre en Kaj zullen net zoals hun illustere voorgangers nuchtere antwoorden proberen te vinden op bezopen vragen. Zoals daar zijn: Kun je functioneren als de wereld letterlijk op zijn kop staat? Kun je een mug dronken voeren met bloed van een bezopen mens? En in het kader van duurzaamheid: kun je aangereden dieren eten?

Dennis en Valerio

Het twee zijn zoals gezegd niet de eerste presentatoren van Proefkonijnen. Het eerste stel was Dennis Storm en Valerio Zeno, zij werden na een aantal jaar opgevolgd door Geraldine Kemper en Jan Versteegh. Dat vonden ze trouwens niet erg: „Dennis en ik hebben daar vier seizoenen van gemaakt en dat vonden we super leuk om te doen. Dat was echt ons kindje, maar op een gegeven moment hebben Dennis en ik wel zo’n beetje alles gedaan.”

Kaj en Jurre

Jurre Geluk is presentator van Je zal het maar hebben en Spuiten en slikken. Kaj van der Ree is radio-dj bij BNNVARA op 3FM, presentator en Youtuber. Proefkonijnen is zijn eerste televisieprogramma bij BNNVARA.

Proefkonijnen is vanaf 13 januari 2020 iedere maandag om 20:25 uur te zien op NPO 3

Meer over