Nieuwe talkshow

Eva Jinek rijdt in Lamborghini naar RTL

Eva Jinek gaat zo'n miljoen euro per jaar verdienen bij haar nieuwe werkgever RTL. En daarom laat de talkshowpresentatrice het breed hangen. 

In het nieuwe promofilmpje voor Jinek rijdt Eva Jinek grijzend (met een gouden tand) in een Lamborghini naar haar werk. Een knipoog richting de verhalen over de sloot met geld die ze gaat verdienen. 'Altijd al een gouden tand willen hebben', schrijft de presentatrice onder het filmpje. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Altijd al een gouden tand willen hebben... #onveranderd

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Geld speelt een rol

Eva Jinek wil niet kwijt hoeveel ze gaat verdienen bij RTL, maar het is substantieel meer dan bij de NPO waar ze was gebonden aan de Balkendendenorm van 192.000 euro per jaar. In het AD zei ze er het volgende over: "Natuurlijk is geld een argument. Als mensen overstappen naar een commerciële zender – waar ze een hoger salaris krijgen – en zeggen dat geld geen enkele rol speelt, dan liegen ze. Iedereen begrijpt: Ik heb een man, een kind, ik werk ontzettend hard, ben veel van huis, vaak tot midden in de nacht. En als ik het dan ook nog kan doen op de manier waarop ik wil, met mijn team, en ik word er beter voor betaald, dan zou ik een beetje gek zijn om het niet te doen."

Meer over:

Reageren