Leonie ter Braak presenteert Niets Liever dan een Kind

30 Maart 2018 11:27 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP Kippa
Leonie ter Braak heeft een nieuw programma bij SBS 6 te pakken. Ze gaat Niets liever dan een kind presenteren, over ouders die veel moeite hebben zwanger te worden.
Het wordt nog wel even wachten op Niets liever dan een kind, het programma staat op de planning voor 2019. Leonie ter Braak volgt stellen en singles die er alles aan doen om hun kinderwens vervuld te krijgen.

IVF

De verhalen zijn zeer divers en lopen van IVF en adoptie tot eiceldonatie en co-ouderschap. Zo kan het om een stel gaan dat hun huis verkoopt om geld vrij te maken voor een draagmoeder, om een single vrouw die een bewust alleenstaande moeder wil worden of om een gay koppel.

Lange periode

Het programma volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode waarin sommigen zullen slagen en anderen juist teleurstelling op teleurstelling te verduren krijgen. De hoofdpersonen uit Niets liever dan een kind komen ook een paar keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen.

SBS is nog op zoek naar stellen en singles die mee willen doen. Die kunnen zich opgeven via www.sbs6.nl/nietslieverdaneenkind

Meer over