Melissa Pach in Mag Ik Je Tieten Zien?

14 november 2017 14:03 | informatief | Door Televizier

© ANP

Melissa Pach werd drie jaar geleden even nationaal nieuws toen de video waarin ze Dave Roelvink oraal bevredigde online kwam te staan. Ze doet haar verhaal in Mag ik je tieten zien?

Presentatrice Tatum Dagelet gaat langs bij Melissa en haar moeder Inge die nog steeds emotioneel wordt wanneer ze praat over de hele affaire. Volgens Inge Pach sliep Melissa na het uitlekken van het filmpje regelmatig in haar auto omdat ze niemand meer onder ogen durfde te komen. Melissa Pach vertelt zelf ook hoe haar leven er de afgelopen jaren uitzag na het bezoek van Dave Roelvink. 

Bubbelbad

Dave was in de zomer van 2014 met vrienden op een feestje van Melissa. Zij bevredigde Dave oraal in het bubbelbad. Die daad werd -zonder dat Melissa het wist- vastgelegd met een telefoon en later verspreid door de vrienden van Dave die ook nog voor 60.000 euro aan juwelen en andere spullen uit het huis meenamen. Dave kreeg vorig jaar van de rechter een taakstraf van 150 uur.

150 uur

Gek genoeg ging het daarna pico bello met de carrière van Dave Roelvink, hij verdient goed geld als dj en duikt regelmatig op in televisie-programma's.

Lees ook: Laatst werd de Roelvink-telg nog geveild.

Mag ik je tieten zien? dinsdag - 22.15 uur • NPO 3

 

 

Meer over