Levensverhaal

Moeder Wibi Soerjadi overleden, reclame blijft op tv

1 augustus 2019 16:12 | informatief | Door Irma Tomas

© Screenshot Specsavers
De reclame waarin Wibi Soerjadi en zijn moeder samen zijn te zien, blijft op televisie. De moeder van Wibi overleed gisteren.

De pianist heeft in overleg met Specsavers besloten dat de commercial, die afgelopen juni werd opgenomen, gewoon te zien zal blijven. Het bedrijf zegt tegen RTL Boulevard dat hij het een mooi eerbetoon vindt. In de reclame is te zien dat Wibi al van kleins af aan bezig is met de piano en dat zijn moeder hem steunt. 

 

Nooit bang

De moeder van Wibi Soerjadi overleed woensdag na een kort ziekbed op 85-jarige leeftijd. 'Ze was de allerliefste moeder in de wereld. Bij haar voelde ik me altijd veilig en volledig begrepen. Ze gaf me het gevoel alles aan te kunnen. Ze was nooit bang en beheerste de kunst van het loslaten. Ze had altijd de juiste woorden op altijd het juiste moment. Woorden met diepte en betekenis en altijd een gevoel van geborgenheid en veiligheid, woorden van onschatbare waarde.' zo zegt Wibi onder andere.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag is mijn lieve moeder overleden.. 🌹Alle broers, Kresna, Bo, Ardjoena en Wisnoe, kwamen gisteren eerder terug vanuit hun vakantieadres om bij mama te zijn.. het leek, alsof ze speciaal op ons allen heeft gewacht.. ❤️ Dank iedereen voor alle lieve steun.. 🌹🙏🏽🌹 Ze was de allerliefste moeder in de wereld. Bij haar voelde ik me altijd veilig en volledig begrepen. Ze gaf me het gevoel alles aan te kunnen. Ze was nooit bang en beheerste de kunst van het loslaten. Ze had altijd de juiste woorden op altijd het juiste moment. Woorden met diepte en betekenis en altijd een gevoel van geborgenheid en veiligheid, woorden van onschatbare waarde. Ze wist altijd de exacte toon te vinden in moeilijke situaties, de toon van begrip en liefde. We hoefden haar nooit iets uit te leggen want ze begreep altijd direct de essentie voordat we begonnen te spreken. Ze was klein maar nooit bang, ze was fijntjes maar ijzersterk, dat mooie grote contrast van binnen en buitenkant, perfect in balans. Ze heeft me leren mee te bewegen op de golven van het leven. Niets vanzelfsprekend te vinden en stil te staan bij de werkelijk belangrijke momenten zoals de ogenschijnlijk meest eenvoudige. Oprecht te genieten van momenten en ervaringen ipv tastbare objecten. Ze heeft me leren vechten tegen de grootste krachten en te leren kijken naar de kleine wonderen, de onzichtbare trillingen te voelen die meer zeggen dan uiterlijke communicatie. Haar puurheid en geest gaven me oneindig veel kracht en inspiratie. Ze was zo puur en helder als een oneindige schittering. Ik mis haar en ik ga kapot van verdriet.. dat veilige en simpele gevoel.. even langs mama.. even mama bellen.. even mama vragen.. even mama vertellen.. even mama laten zien.. nooit meer.. maar de prachtige herinneringen blijven.. haar liefde en alles wat ze geestelijk heeft meegegeven is onsterfelijk✨ Maria Augustina Floorjani Soerjadi-Wasirin (17 februari 1934 - 31 juli 2019)

Een bericht gedeeld door Wibi Soerjadi (@wibisoerjadi) op

Meer over