Eerste aflevering Oogappels schuift op

NOS last donderdag op primetime programma in over Corona-virus

26 Februari 2020 17:04 | informatief | Door Irma Tomas

© Stefan Heijdendael/NOS
Omdat het allemaal een beetje penibel begint te worden met het corona-virus en we ons ook in Nederland een tikje zorgen beginnen te maken, zendt de NOS donderdag een ingelast programma uit.
In Nederland is tot nog nog niemand besmet geraakt met het corona-virus (voor zover we weten), maar het duikt om ons heen wel overal op. En daarom verdient het Nederlandse volk meer informatie, zo vindt de NOS. In Het corona-virus: feiten en fabels, wordt ons verteld wat waar is over het virus en wat niet, hoe Nederland is voorbereid op een uitbraak en wat de gevolgen kunnen zijn voor de samenleving.

Rob en Saïda

In een rechtstreeks programma legt Rob Trip vragen van het publiek voor aan experts. Saïda Maggé geeft informatie en uitleg bij een scherm. Er wordt ook geschakeld naar verslaggevers en correspondenten in het buitenland. 
                                                                                                                                         
Het corona-virus: feiten en fabels, donderdag 27 februari, 20.35-21.25 uur, NPO 1

Oogappels en Floortje Dessing

Door deze ingelaste uitzending is de eerste aflevering van het tweede seizoen van de serie Oogappels niet om 20:30, maar om 21:30 te zien. Op dat tijdstip was oorspronkelijk een aflevering van het nieuwe seizoen Floortje terug naar het einde van de wereld te zien, maar dat is verschoven naar volgende week. Om 22:30 uur is de programmering weer als vanouds en zie je Op1 op NPO 1.

Meer over