Vragen van kijkers

NOS opnieuw met speciale corona-uitzending

24 april 2020 10:53 | informatief | Door Televizier

© NOS/Onno Duyvene de Wit
De NOS maakt opnieuw een speciale uitzending die helemaal in het teken staat van feiten en fabels rondom het coronavirus. Het programma wordt ditmaal gepresenteerd door Rob Trip en Saïda Maggé. 

De NOS tuigt voor de derde maal in korte tijd een uitzending op om samen met deskundigen vragen van kijkers over het coronavirus te beantwoorden. De nieuwe aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels is te zien op dinsdag 28 april om 20:30 uur op NPO 1.

Gevolgen intelligente lockdown

In deze Het coronavirus: feiten en fabels gaan deskundigen onder meer dieper in op de gevolgen van de intelligente lockdown, zoals de periode waarin Nederland nu verkeert wordt genoemd. Ook dee keer zal dat gebeuren aan de hand van ingestuurde vragenvan kijkers. NOS-presentatoren Rob Trip en Saïda Maggé leggen deze vragen vervolgens voor aan de aanwezige deskundigen en virologen. Wie dat zijn, is nu nog niet bekend. Vragen kunnen worden ingestuurd via coronavragen@nos.nl.

Aboutaleb

Wie in ieder geval wel de gast is, is de Rotterdamse burgemeester Achmed Aboutaleb. Hij komt praten over de vele dilemma's waar zijn stad mee te maken heeft in deze bijzondere tijd. 

Meer over