Songfestival

Presentatrice Shelly Sterk aan de slag bij 100%NL

6 maart 2020 09:43 | informatief | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Shelly Sterk heeft een nieuwe baan gevonden. De door Talpa gedumpte presentatrice gaat aan de slag bij radiozender 100%NL.

Voor 100%NL gaat Shelly het Eurovisie Songfestival in Rotterdam volgen. Vaast verslaggeving zal Sterk zich vooral richten op het maken van videocontent. Daarnaast is ze de komende periode regelmatig te horen in de Barry Paf Show op de zender.

Ervaring

,,100% NL is het radiostation met de beste muziek van Nederland, het is meer dan logisch dat wij het Eurovisiesongfestival volledig omarmen. Dat Shelly voor ons verslag gaat doen van alle gebeurtenissen rondom en vanaf het evenement, vinden we echt te gek. Met haar ervaring is zij de aangewezen persoon om ons hierbij te helpen", laat de zender weten.

Roemloos einde 

Shelly kreeg tijdens haar zwangerschap van baby Jake te horen dat haar aflopende contract bij SBS niet werd verlengd. Ze verruilde in januari 2018 nog haar baantje bij RTL Boulevard voor presenteerklussen bij Talpa, maar dat avontuur is na Shownieuws en Marktplaats: Heel Holland handelt roemloos ten einde gekomen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Meer over