Geen contractverlenging...

Shelly Sterk tijdens zwangerschapsverlof gedumpt door SBS

18 december 2019 15:58 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Het SBS-avontuur van Shelly Sterk (28) is als een nachtkaars uitgegaan. Tijdens haar zwangerschapsverlof hoorde de presentatrice dat haar contract bij Talpa niet verlengd wordt.

Shelly doet deze opmerkelijke ontboezeming op haar Instagrampagina.

Overstap

Erg lang heeft Shelly's verblijf bij SBS niet geduurd. In januari 2018 verruilde ze haar job als reporter bij RTL Boulevard voor een presentatiecontract bij Talpa. Daar presenteerde ze naast Shownieuws onder meer Marktplaats: Heel Holland handelt dat roemloos ten onder ging na één seizoen.

Terrorbevalling

Begin april maakte Shelly bekend dat ze haar eerste kindje verwachtte met haar man Mark Ebing. Ze ging in augustus met verlof om uiteindelijk na een 'terrorbevalling' zoon Jake Ebing Sterk op de wereld te zetten. En daarna werd het heel lang stil.

Aan de kant

Nu blijkt waarom: Talpa heeft Sterk tijdens haar verlof medegedeeld dat hun wegen scheiden. Shelly krijgt verlenging en hoefde ook niet haar huidige contract tot februari uit te dienen. Ze heeft daardoor ongemerkt in augustus al afscheid genomen van haar kijkers. 

Wat Shelly de komende tijd gaat doen, is niet duidelijk. Ze zinspeelt op nieuwe plannen voor zowel tv als online.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Meer over