Een jaar na de moord

RTL Boulevard woensdag helemaal gewijd aan Peter R. de Vries

6 juli 2022 10:26 | informatief | Door Irma Tomas

© William Rutten
Precies een jaar geleden werd Nederland opgeschrikt door het afschuwelijke bericht dat Peter R. de Vries was neergeschoten. RTL Boulevard staat vanavond helemaal in het teken van de misdaadverslaggever.

De Vries werd op 6 juli 2021 na een uitzending van RTL Boulevard neergeschoten in Amsterdam. Het entertainmentprogramma besteedde het afgelopen jaar logischerwijs veel aandacht aan de tragische dood van hun collega en doet dat vanavond nog eens. 

Onze Peter

'We gaan terugblikken op het afgelopen jaar, met onder anderen Peters kinderen Royce en Kelly. We willen opnieuw de beste show neerzetten. Laten zien wat Peter het afgelopen jaar heeft bereikt en teweeg heeft gebracht, en ook in de toekomst nog gaat bereiken. Want zijn legacy wordt voortgezet. En als wij daar als RTL Boulevard ook maar een klein beetje aan bij kunnen dragen, op wat voor manier dan ook, dan doen wij dat. Voor Peter. Onze Peter.'

Lees ook: Een jaar geleden maakte RTL Boulevard een indrukwekkende uitzending over Peter R. 

Levenslang

Er is een levenslange gevangenisstraf geëist tegen de daders van de aanslag en de afgelopen dagen werden nog meer mensen gearresteerd in verband met de zaak. 

Meer over