Sophie Hilbrand praat op NPO 1 over seks

In Hotel Sophie op NPO 1 ontvangt Sophie Hilbrand gasten in haar eigen persoonlijke hotel om eens een gezellig potje over seks te praten.

Volgens BNNVARA en Sophie Hilbrand praten we doorgaans maar moeilijk over seks en daar wil de blonde presentatrice verandering in brengen. Sophie heeft een hotel gevonden waarin ze wekelijks gasten ontvangt die over een bepaald thema komen praten.

Lange relatie? Geen seks

In de eerste aflevering van Hotel Sophie gaat het over lange relaties. Wat zorgt ervoor dat de seks verdwijnt als je al langer bij elkaar bent en hoe voorkom je dat? In aflevering 2 praat Sophie met haar gasten over seksualiteit en opvoeding. Op welke leeftijd vertel je wat? Aflevering 3 draait om seksualiteit in tijden van internetporno, aflevering 4 gaat over culturele verschillen en aflevering 5 over ouderdom en seks.

Schaamte

Sophie: “Seksualiteit en intimiteit blijven onderwerpen waar niet altijd makkelijk over gesproken wordt en waar nog schaamte, onwetendheid en onnodige aannames over bestaan. De gasten die naar het hotel komen weten: het gaat hier de komende twee dagen over die onderwerpen. En dat geeft een enorme vrijheid en opluchting om daar eens 'gewoon' over te praten."

Hotel Sophie is vanaf 7 september elke donderdag om 22.15 uur te zien op NPO 1.

Sophie maakt kans op een Zilveren Televizier-Ster. Net zoals vele andere (vooral) blonde presentatrices.

Afbeelding

Meer over:

Reageren