Ook op RTL

Speciale editie Expeditie Robinson

20 januari 2022 14:35 | informatief | Door Merlin Everts

© RTL

Door het schrappen van The Voice zit zender RTL 4 met gaten in hun uitzendschema. Het programma Expeditie Robinson wordt mede hierdoor niet exclusief door Videoland uitgezonden, maar ook op RTL. Het betreft een speciale editie van Expeditie Robinson.

Het nieuws komt vandaag, nadat het gewijzigde tv-schema van RTL gepresenteerd is. Het betreft een speciale eenmalige editie van Expeditie Robinson. In een bericht laat het programma weten dat Art Rooijakkers en Geraldine Kemper voor een speciale en eenmalige editie van het programma naar Zanzibar gereisd zijn. Wat precies deze 'speciale' invulling van het programma is, is niet bekend gemaakt. 

Art Rooijakkers

Al eerder waren foto’s te zien op het instagramaccount van Art Rooijakkers, dat hij zich begin december met Geraldine Kemper op een tropisch oord bevond. Waar en waarom werd destijds niet gedeeld. Dit lijkt nu dus voor Expeditie Robinson te zijn geweest. Geraldine zegt op haar Instagramstory “zo trots” te zijn op het speciale seizoen. 

Eilandpraat

Ook het programma Eilandpraat komt terug en wordt gepresenteerd door Luuk Ikink. Het programma volgt direct op Expeditie Robinson. Vanaf 10 maart, 20:30 uur is Expeditie Robinson te zien op RTL 4.

 

Meer over