Techniek ontbreekt

Start Serious Request: The Lifeline in problemen door boerenprotest

De start van Serious Request: The Lifeline staat gepland voor woensdagmiddag 12:00 uur, maar mogelijk heeft de goede doelen-actie van 3FM last van het boerenprotest.
"Onze techniek staat nog op het Mediapark", zegt een woordvoerder van 3FM. "Het is nog maar de vraag of die op tijd in Goes is."

Slachtoffers van mensenhandel

Serious Request: The Lifeline is een wandeltocht door heel Nederland die van start gaat in Goes. In zeven dagen lopen zes dj's van de radiozender van Goes naar Groningen om geld op te halen voor slachtoffers van mensenhandel.

Geen hinder

Om hun protest kracht bij te zetten, hebben boeren het Mediapark in Hilversum inmiddels omsingeld. De boeren mogen het terrein betreden, mits ze zich aan de aanwijzingen van de politie houden. In een reactie aan ANP laat de NOS weten vooralsnog geen hinder te ondervinden van de acties waardoor alle uitzendingen gewoon doorgaan. RTL sluit zich bij de publieke omroep aan.

Live meekijken

Serious Request: The Lifeline is 24 uur per dag live te volgen via de radio, maar ook de website en de sociale kanalen van 3FM zullen dagelijks bijgewerkt worden. Daarnaast kunnen belangstellenden ook live meekijken via NPO1 Extra, te vinden op Ziggo kanaal 128, T-Mobile 273 en KPN 42.

Meer over:

Reageren