Steven Avery geeft interview aan Dr. Phil

30 september 2016 09:18 | informatief | Door Televizier

© Making a murderer

Steven Avery, de hoofdpersoon uit de Netflix-documentaireserie Making a murderer geeft een telefonisch interview aan Dr. Phil in diens talkshow.

Dr. Phil praat in de studio met de kersverse verloofde van Avery, Lynn Hartman en ook Steven Avery zelf komt aan het woord. Hij vertelt over Lynn en hoe het ervoor staat met zijn zaak.

Trouwplannen

Eerder deze week werd bekend dat juridisch secretaresse Lynn en Avery trouwplannen hebben. Lynn vertelt dat de liefde vrij rap groeide: „De eerste keer dat ik Steven aan de telefoon sprak, vertelde hij me dat ie van me hield.” De twee begonnen elkaar eerder dit jaar te schrijven en ontmoetten elkaar twee weken geleden voor het eerst.

Levenslang

Op de vraag wanneer Lynn en Steven gaan trouwen antwoordt hij: „Ik wil wachten tot ik vrij ben en ik denk dat dat heel binnenkort zal zijn.” Steven Avery zit een levenslange gevangenisstraf uit voor de moord op de 25-jarige Teresa Hallbach in 2007. De documentaire Making a murderer laat zien dat die veroordeling misschien niet terecht is en Steven Avery zelf heeft altijd zijn onschuld volgehouden.

Steven Avery zegt te hopen dat Brad Pitt hem zal spelen in een film over zijn leven.

Meer over