Vriendin boer Olke overleden

6 februari 2018 11:25 | informatief | Door Televizier

© Screenshot Boer zoekt vrouw

Wat een ongelooflijk treurig nieuws voor boer Olke van Boer zoekt vrouw: Zijn vriendin Karen is zaterdag overleden aan de gevolgen van borstkanker. Karen was nog maar 47 jaar.

Dat de Amerikaanse borstkanker had, was bekend, maar het leek de laatste tijd juist beter te gaan. Karen was onlangs nog te zien in de winterspecial van Boer zoekt vrouw waarin ze Yvon Jaspers het volgende vertelde: „Ik ben ziek, maar voor nu voel ik me goed. We bekijken het positief, elke dag is er één.” Op de site van Boer zoekt vrouw staat te lezen dat het bij terugkomst in Amerika snel slechter ging met Karen.

Sandra

Olke, die een melkveehouderij in Texas runt, leerde Karen kennen na de opnamen van Boer zoekt vrouw, waarin het niet wilde lukken met de laatste overgebleven logee, Sandra. Daarna bleek tussen de overgebleven brieven Sandra te schuilen.

Warme en liefdevolle vrouw

Yvon Jaspers heeft al gereageerd op het overlijden van Karen: „We waren zo blij voor Olke dat Karen in zijn leven kwam. Ze was precies wat Olke zocht in een vrouw, hij bloeide helemaal op. We hebben Karen een aantal keren in Nederland mogen ontmoeten en hebben haar leren kennen als een bijzonder warme en liefdevolle vrouw. De laatste keer dat we haar zagen is pas een paar maanden geleden, toen we met elkaar in Limburg waren voor de opnames van de specials.”

Yvon vertelt ook nog dat Olke en Karen trouwplannen hadden, maar zover mocht het helaas niet meer komen. We wensen Olke alle sterkte.

Meer over