Geen duidelijke mening

Winston Gerschtanowitz vindt RTL Boulevard niet meer van hoogstaand niveau

13 januari 2020 10:45 | informatief | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL / William Rutten

Winston Gerschtanowitz was jarenlang met Albert Verlinde een vast gezicht in RTL Boulevard, maar nu de presentator zijn geld elders verdient heeft hij niet zo’n hoge pet meer op van het entertainmentprogramma.

Vooral het ontbreken van een duidelijke uitgesproken mening vindt Gerschtanowitz storend. “Albert had natuurlijk altijd een uitgesproken mening. In die zin hebben ze de lat ook een stuk lager gelegd de afgelopen jaren, dat is wel duidelijk”, zegt de presentator in Playboy.

Sluit meer aan op jongere doelgroep

Toch is niet alles slecht wat de klok slaat bij RTL Boulevard, erkent Winston. “Ik denk wel dat hij (Erland Galjaard, red.) er goed aan heeft gedaan om het programma van opzet te veranderen. Het sluit nu meer aan op de jongere doelgroep. Ik vind alleen wel dat er nu te veel mensen in de studio zitten”, geeft hij toch nog een kleine sneer naar zijn voormalig werkgever.

Vaste kijker 

Toch is Winston nog een van de vaste kijkers van RTL Boulevard, zo geeft hij aan. “Ik vind het nog steeds een leuk programma om naar te kijken.” Dat zal de komende tijd overigens wat moeilijker worden, want Winston is vanaf 20 januari om 18.30 uur te zien op SBS6 met de spelshow 50/50. Hij gaat dus de concurrentie aan met zijn voormalige programma.

Meer over