Allerlaatste Waar is de Mol? ruim over het miljoen heen

10 oktober 2013 09:03 | kijkcijfers | Door Televizier

Waar is de Mol? is gisteravond mooi ten einde gekomen. De allerlaatste aflevering van Johnny's reis- en interviewprogramma scoorde een record aantal kijkers.

In de laatste Waar is de Mol? ooit ging Johnny de Mol met Najib Amhali naar Marokko. Met 1.249.000 kijkers gaat de aflevering de boeken in als de best bekeken Waar is de Mol? aller tijden. Dit was pas de tweede keer dat het programma meer dan een miljoen kijkers trok, twee weken geleden keken 1.038.000 mensen naar de uitzending met Daphne Deckers.

Waar is de Mol? keert niet meer terug op tv, omdat Johnny de Mol is overgestapt naar RTL4. Hier lijkt hij te kunnen gaan wennen aan dit soort kijkcijfers. Zijn nieuwe programma SynDROOM begon vorige week met 1,6 miljoen kijkers.

DNA Onbekend

DNA Onbekend was gisteravond toe aan de laatste aflevering van het seizoen. Hierin legde Judith haar verhaal aan Caroline Tensen voor, zij vermoedde namelijk dat haar nichtjes haar zusjes zijn. Met 1.344.000 kijkers sloot het seizoen mooi af.

Praatcijfers: Goede Tijden, Slechte Tijden

Verreweg het meest besproken gisteravond was de uitzending Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit keer niet vanwege de spannende verhaallijnen, maar door een storing:

Ook het liedje Bubble But zorgde voor nogal wat commotie:

Meer over