De kijkcijfers van donderdag 15 oktober

De TV van gisteren: Chateau Meiland zit Beste zangers op de hielen in kijkcijfer top 3

16 oktober 2020 09:13 | kijkcijfers | Door Andrea Peelen

© YouTube AVROTROS

De avond van Milow leverde Beste zangers donderdag ruim 1,6 miljoen kijkers op. Chateau Meiland, dat tegelijkertijd geprogrammeerd was op SBS6, zat het programma op de hielen met 1,5 miljoen kijkers.

Het seizoen van Beste zangers is momenteel dé kijkcijferhit van NPO1. De ontroerende nummers, goede gesprekken en fijne sfeer zorgen ervoor dat het programma wekelijks goed bekeken wordt. Deze keer was het Tabitha die Milow - en de kijkers - recht in zijn hart wist te raken met het nummer Michael Jordan.

SBS6 scoort 

Het wel en wee van de Meilandjes blijft maar scoren op SBS6. De aflevering van Chateau Meilandwaarin te zien was dat de verhuizing naar Nederland begint te naderen, werd door 1.506.000 mensen bekeken. Ook Mr. Visser doet uitspraak deed het goed op de zender, met 1.038.000 kijkers.

Best bekeken programma van RTL4

Art Rooijakkers kan sinds weken weer tevreden zijn: met 907.000 kijkers was Rooijakkers over de vloer na het half 8-nieuws het best bekeken programma van de donderdagavond. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de bijzondere gast, namelijk Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Verder keken er 884.000 mensen naar RTL Boulevard en behaalde Eva Jinek een prima score op RTL4 met 862.000 kijkers voor Jinek

Chantal zakt weg

Het lijkt erop dat de formule van Chantal komt werken uitgewerkt raakt. Slechts 662.000 mensen keken naar de aflevering waarin Chantal Janzen een dagje meeloopt als kapster en aan de slag gaat in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Wel wordt op social media enthousiast gereageerd op de aflevering, wat betekent dat Chantal een flinke schare fans achter zich heeft staan.

Meer over