Kijkcijfers donderdag 11 april 2019

De TV van gisteren: 1,3 miljoen voor laatste Floortje Naar het Einde van de Wereld

Floortje was in de laatste aflevering van dit seizoen afgereisd naar Cambodja waar Ben en Sharyn met hun twee dochters in de jungle woonden.
Het stel leeft op een van de laatste plekken van de jungle die nog niet volledig is leeggekapt en -gestroopt. Het gezin neemt het hier op tegen de rijke houtindustrie en de lucratieve stroperij. De laatste Floortje naar het einde van de wereld trok een mooie 1,3 miljoen kijkers, maar niemand werd er echt blij van.

Iedereen had het erover

Na Floortje scoorde Chantal de meeste kijkers met Chantal komt werken (1 miljoen). Ze was dit keer juf van een klas 6-jarige en bemande een rijdende supermarkt. Wild op NPO 1 trok 888.000 kijkers en Iedereen had het erover van Art Rooijakkers was goed voor 696.000. Art doet het dus een stukje minder dan Chantal op RTL 4. Hij ging dit keer langs bij Mauro, de jonge asielzoeker die in 2011 zou worden uitgezet, maar toch mocht blijven.

Timeline

De spelshow Timeline op NPO 1 loopt nu al een paar weken geruisloos op NPO 1. Raoul Heertje en Lieven Scheire, lossen daarin vraagstukken op, maar doen dat voor niet al te veel kijkers, donderdag zagen 454.000 mensen de kwis.

Meer over:

Reageren