De TV van gisteren: 1 miljoen voor ontroerende Beau Five Days Inside

Beau van Erven Dorens maakt het zichzelf niet makkelijk in zijn programma Beau five days inside. Hij bleef logeren in een hospice en dat ging niemand in de koude kleren zitten.

Beau zelf en de 1 miljoen kijkers waren behoorlijk onder de indruk van wat ze zagen in de Brabantse hospice de Populier.

Eva interviewt Hillary

Eva Jinek maakte een interview met haar idool Hillary Clinton voor Brandpunt+ op NPO 2 en scoorde daar een heel behoorlijke 611.000 kijkers mee. Eva was duidelijk een fan van Hillary en daar hadden sommige kijkers wat problemen mee.

DWDD

Vlak daarvoor was Eva Jinek te gast in DWDD (1,5 miljoen kijkers) waar ze Matthijs vertelde over haar zwangerschap. De presentatrice had ook een drankje voor zich staan waarover half Twitterend Nederland zich meteen druk maakte.

Married at first sight

Ellie op Patrouille haalde ook deze week goeie cijfers: 1,2 miljoen kijkers, Veronica deed het goed met de voetbalwedstrijd Manchester United - Sevilla (691.000) en de Slechtste chauffeur van Nederland VIPS kwam tot 476.000. Slecht deed Vet fit het op SBS 6 met slechtst 242.000 kijkers. Married at first sight haalde 942.000 kijkers. Die waren zeer te spreken over de chemie van het nieuwe bruidspaar, Marcel en Christel, er was alleen iets mis met de jurk van Christel.

Reageren