Kijkcijfers dinsdag 12 februari 2019

De TV van gisteren: 1 miljoen voor Willem Holleeder

Dinsdag was Willem Holleeder-avond. De crimineel was overal aanwezig met als belangrijkste troef De Willem Holleeder tape op RTL 4. Die trok een respectabele 1 miljoen kijkers.
In de RTL Boulevard-special presenteerden Peter R. de Vries en John van den Heuvel een twee  uur durende uitzending zonder veel reclame-onderbrekingen over een telefoongesprek met Holleeder.

Jinek

Na De Holleeder tape was het nog lang niet afgelopen met de aandacht voor Willem Holleeder. In RTL Late night (398.000 kijkers) werd er nagepraat over het programma. In DWDD (1,5 miljoen kijkers) werd er vooruitgeblikt en in Jinek (913.000 kijkers) zat een woedende advocaat Nico Meijering wiens kantoorgenoot Bénedicte Ficq door Holleeder van bedreiging werd beschuldigd.   

Ook Karin Bloemen zat bij Jinek en de zangeres zag er iets anders uit dan we gewend zijn. Karin was nogal afgevallen en ze had ander haar. 

Hier zijn de Van Rossems

Op primetime scoorde alleen Hier zijn de Van Rossems (1,1 miljoen kijkers) beter dan De Holleeder Tape. De broers en zus waren in Breda. 

Meer over:

Reageren