De TV van gisteren: 2,5 miljoen kijkers zien blamage Oranje

26 maart 2017 09:09 | kijkcijfers | Door Televizier

© Pro Shots / Stanley Gontha

Het Nederlands elftal verloor zaterdag de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije. Dat gebeurde onder het oog van maar liefst 2.488.000 kijkers. En die zijn op z’n zachtst gezegd niet blij.

Tijdens het komende WK-voetbal dat wordt gehouden in Rusland wil menig Nederlander weer heerlijk in een oranje shirt voor de televisie zitten. Dat mag na vier jaar ook wel weer, Oranje was immers ook al niet aanwezig bij het EK in 2016. Het lijkt er na het verlies tegen Bulgarije helaas op dat ook het wereldkampioenschap wordt gemist. En daar zijn zo’n 2,5 miljoen kijkers niet van gediend.

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen

Janzen & Van Dijk: Voor al uw bruiloften en partijen deed zaterdag zeer goede zaken. De RTL 4-show werd tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal uitgezonden, en kreeg het toch voor elkaar om bijna 1,2 miljoen kijkers te trekken. De reacties waren positief, al moest de lippenstift van Chantal het ontgelden.

De Kwis

De Kwis startte zaterdag verrassend goed aan het nieuwe seizoen. In verband met het voetbal werd de eerste aflevering niet om 21:20 uur uitgezonden, maar om 23:15 uur. Ondanks dit late tijdstip keken er nog altijd een kleine 1,1 miljoen mensen naar het programma. Deze keer was Henry Schut te gast, en daar was menig vrouw ontzettend blij mee.

Meer over