Kijkcijfers zondag 31 maart 2019

De TV van gisteren: 2,5 miljoen voor 'beste De Luizenmoeder ooit'

1 april 2019 08:03 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© AVROTROS
De op een na laatste aflevering van De luizenmoeder trok zondag 2,5 miljoen kijkers en volgens velen overtroffen de makers zichzelf met deze episode.
Kijkers kregen deze aflevering van De luizenmoeder achtereenvolgens The passion, de ramadan en een ten onrechte van pedofilie beschuldigde conciërge Volkert voor hun kiezen. En dat maakte indruk.

Project Rembrandt

Linda de Mol haalde 1,9 miljoen kijkers met haar Miljoenenjacht waar de winnaar met 124.000 euro naar huis ging en ook Project Rembrandt was na weer een week pauze op televisie. De schilderwedstrijd trok toch nog 1,2 miljoen kijkers die zagen dat de kandidaten Louis van Gaal moesten portretteren. Louis was ook nu Louis en daarom ging hij een discussie aan over de hoe kleur van zijn overhemd werd afgebeeld.

Sport

Deze zondag was ook een pittige sportdag met de competitiewedstrijd Ajax - PSV dat achter de betaalmuur toch nog 971.000 kijkers trok. De tweede Formule 1-race van het jaar in Bahrein deed het zelfs nog beter met 1,1 miljoen. Max Verstappen werd vierde en miste dus net het podium.

Meer over