De kijkcijfers van zaterdag 25 februari

De TV van gisteren: 2,5 miljoen mensen zien Wie Is De Mol?

26 februari 2023 09:47 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© AVROTROS
De ontknoping nadert in Wie Is De Mol?. Zaterdagavond zaten alle fans weer op het puntje van hun stoel. RTL en SBS zetten daar ander amusement tegenover, wat weer zorgde voor een interessante strijd.
Vorige week zagen 'slechts' 2,1 miljoen mensen Wie Is De Mol?. Het woordje 'slechts' is op zijn plaats omdat dit niet bepaald een goed cijfer is voor dit programma. Het was toen de slechtst bekeken aflevering van dit seizoen. Naar de aflevering van zaterdag keken weer 2.5 miljoen mensen.

Na het programma werd er lekker nagepraat op NPO 3 in Moltalk. 772.000 mensen waren daar nog voor te porren.

RTL met Weet ik veel.

RTL 4 doet op de zaterdagavond een beroep op de amusementsshow Weet ik veel. 927.000 mensen zagen hoe studenten en bekende Nederlanders vragen beantwoorden. De talkshow van Humberto Tan wist daarna 579.000 kijkers aan zich te binden.

SBS met Ik hou van Holland

Ook SBS mengde zich in de strijd om de kijkcijfers. Rond de klok van acht kwam het op de proppen met Ik hou van Holland, waar 363.000 lieden op afstemden. Daarna zagen 535.000 mensen De Alleskunner.

Op NPO 2 kwam actrice Carice van Houten uitgebreid in beeld in Verborgen Verleden. Ze maakte daarin nader kennis met haar Schotse wortels. 584.000 mensen zagen het. Een miljoen televisiekijkers stemden af op de samenvattingen van de Eredivisie

Meer over