Kijkcijfers zondag 23 februari 2020

De TV van gisteren: 2,9 miljoen voor eerste nieuwe Boer Zoekt Vrouw

24 februari 2020 08:36 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw trok zondagavond 2,9 miljoen kijkers. En daarmee was de boerendatingshow veruit het populairste programma van de avond.
Het is wel iets minder dan de start van het vorige seizoen toen Boer zoekt vrouw opende met 3,1 miljoen kijkers. Jan, Geert Jan, Geert, Annemiek en Bastiaan kregen de meeste brieven en hen gaan we dus terugzien. Maar veel kijkers van Boer zoekt vrouw hadden het liever anders gezien. 

Zondag met Lubach

Ook Zondag met Lubach scoorde een kijkcijferrecord deze zondag. Het satirische nieuwsprogramma had bijna 1,7 miljoen kijkers. Arjen Lubach deed meteen na Boer zoekt vrouw een oproep om over te schakelen naar NPO 3 en dat had effect. Daarin presenteerde Herman van der Zandt een heel speciale aflevering van Met het mes op tafel.  

Weet ik veel

Ook het voetbal uit de Eredivisie scoorde natuurlijk goed met 1,8 miljoen kijkers. De TV Show had een mooie 1,4 miljoen kijkers. Meisje van plezier op RTL 4 deed het een stuk minder met 574.000 kijkers. Beau van Erven Dorens moest met Weet ik veel concurreren met Boer zoekt vrouw maar kwam toch uit op een respectabele 802.000. Het was voor het eerst dat Beau de quiz presenteerde

Meer over