De kijkcijfers van zaterdag 22 februari 2020

De TV van gisteren: Leuke start voor All you need is love

23 februari 2020 08:38 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nick van Ormondt
Dr. Love blijft nog altijd een kijkcijferkanon. Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van All You Need Is Love keken zaterdagavond namelijk 894.000 liefhebbers.

Met Robert ten Brink als Cupido weet All you need is love zich nog net te handhaven in de top tien, maar tegen het Wie is de Mol?-geweld was weer niemand bestand. Het populaire AVROTROS-programma was met 2.149.000 miljoen kijkers wederom het best bekeken programma van de zaterdag. Miljuschka Witzenhausen blijft voor sommigen de onbetwiste favoriet om dit seizoen de Mol te zijn.

Linda de Mol zakt weg

Deze quiz is voor jou met Linda de Mol lijkt wat aan populariteit af te nemen. Nadat de spelshow nog met 1,1 miljoen kijkers begon, kwam het afgelopen zaterdag niet verder dan 744.000 kijkers. Dat heeft misschien mede te maken met de haperende app van de SBS6-show. Menigeen klaagt zich een ongeluk in het carnavalsweekend. Misschien ligt de oplossing dichtbij huis voor De Molletjes met Mr. Frank Visser.

Voetbal goed alternatief

De samenvattingen van de Eredivisie trokken net als Wie is de Mol? ook een miljoenenpubliek. Naar de beelden van onder meer Feyenoord – Fortuna Sittard (2-1) en SC Heerenveen – ADO Den Haag (2-2) keken rond de klok van 22.30 uur 1.235.000 liefhebbers. De VAR was in Sittard en omstreken weer eens het onderwerp van gesprek. Misschien die tv's in de stadions toch maar gewoon voor een ander programma op de zaterdagavond gebruiken?

Meer over