De TV van gisteren: 6000e GTST eindigt onder het miljoen

GTST vierde haar 6000e aflevering groots met een minifilm waarin een noodlottige bruiloft de kroon spande. Heel veel extra bekijks trok de jubileumaflevering echter niet.

Uiteindelijk zagen 914.000 kijkers de ijzingwekkende verwikkelingen in Lapland en het daaropvolgende huwelijk van Sjors en Amir dat dramatisch eindigde toen een loodzware kroonluchter op de bruid landde. Het leverde de soap de vijfde plek in de kijkcijfer top 25 op. Daarna scoorde The voice kids met 1.22 miljoen kijkers. 

Ivo scoort met Duncan

NPO 1 zendt sinds een aantal weken mager bekeken herhalingen van Flikken Maastricht uit. Zo keken gister een relatief schamele 608.000 kijkers naar de avonturen van politieduo Eva en Wolfs. Ivo Niehe bracht daarna het zendergemiddelde fiks omhoog met 888.000 kijkers voor zijn TV Show met Songfestivalsensatie Duncan Laurence. Jinek was als hekkensluiter van de avond goed voor 937.000 kijkers.

Duncan genoot er zelf wel van.

Veronica wint met Oranje Leeuwinnen

De primetime programmering van Veronica stond volledig in het teken van voetbal. Het oefenduel Nederland - Mexico werd relatief eenvoudig gewonnen door de Oranje Leeuwinnen voor het oog van een puike 755.000 kijkers. Door het vrouwenvoetbal begon Veronica inside pas rond 22.00 uur. Uiteindelijk bleven zo'n 522.000 kijkers zitten om te zien hoe de eerste aflevering zonder Johan Derksen was

Meer over:

Reageren