De TV van gisteren: 769.000 voor laatste Hotter Than My Daughter

30 juni 2017 09:02 | kijkcijfers | Door Televizier

© WILLIAM RUTTEN

Je weet het nooit zeker met Gordon, maar volgens de presentator gaat hij geen nieuw seizoen van Hotter than my daughter maakte. De laatste aflevering met metamorfoses trok 769.000 kijkers.

Meest opvallende dame in de laatste aflevering van Hotter than my daughter was Jolanda die tot ergenis van haar dochter altijd en overal rondliep in een Feyenoord-shirt. Kijkers hadden wel een idee hoe die metamorfose eruit zou moeten zien.

Gelukkig hadden de stylisten iets anders in gedachten.

Ik vertrek

De meeste kijkers op primetime waren ook deze week voor een herhaling van Ik vertrek (1,3 miljoen) uit 2015. Daarin vertrokken Joost en Anita vanuit Brabant naar de Algarve alwaar ze voor het lieve sommetje van 360.000 euro een bouwval zonder stromend water en electriciteit op de kop hadden getikt. Maar de Brabo's wisten in vijf maanden tijd de boel te verbouwen tot een mooie B&B.

Al was Anita daarbij wel uitbundig aanwezig.

Op de site van Ik vertrek is te lezen dat het hartstikke goed gaat met Anita en Joost in Portugal en dat de oma van Anita inmiddels 107 jaar is. Het is dus goed toeven in de Algarve. Er is alleen 1 ding wat de Nederlanders missen.

Meer over