Kijkcijfers vrijdag 24 mei 2019

De TV van gisteren: All Together Now blijft winnen van It Takes 2

All together now onder presentatie van Chantal Janzen mag dan flink ingeleverd hebben sinds de eerste aflevering: de muziekshow verslaat It takes 2 nog steeds.

866.000 kijkers schakelden primetime naar RTL 4, waar onbekende zangers strijdden om de 10.000 euro in All together now. Een verrassend fragment kwam van Henk Westbroek, een van de 'juryleden', die plotseling naar de wc snelde. En ja, dat liet de montage gewoon in de aflevering zitten.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Waar is Henk!? 😱 #alltogethernow vanavond na #gtst #diarreeopeenonhandigmoment #rtl4

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

It takes 2

De 545.000 kijkers van It takes 2 op SBS 6 zagen hoe Bobbi Eden de wedstrijd moest verlaten. Loes Haverkort oogstte veel lof met haar vertolking van Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper. 

2 voor 12

Een muzikale avond, maar Astrid Joosten gaf met 2 voor 12 iedereen op de vrijdagavond het nakijken. De tv-quiz blijft een hit, met dit keer weer ruim 1 miljoen kijkers voor de laatste aflevering van het seizoen. Ook Gesprek met de minister-president op NPO 1 behaalde de top 5 nog met 761.000 kijkers, zo vlak na de Europese verkiezingen. 

Pauw en De zwakste schakel

Humberto Tan en Luuk Ikink streken neer bij Pauw (754.000 kijkers) om te vertellen over hun nieuwe programma. Beter bekeken dan De zwakste schakel met Bridget Maasland, waar na All together now 659.000 kijkers voor bleven hangen op RTL 4. 

Meer over:

Reageren