Nieuwe vooravond

Doek valt voor 6 Inside

24 mei 2019 16:13 | amusement | Door Televizier

© SBS
6 Inside stopt. De slecht bekeken showbizzrubriek met Jan Versteegh en Albert Verlinde op SBS6 krijgt geen tweede seizoen. Dinsdag 28 juni is de laatste aflevering te zien.

6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen, maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt.”, zegt Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network in een statement.

Niet goed uitgedacht

Als verklaring voor de flop geeft Louweres dat het programma 6 Inside van tevoren toch niet goed genoeg is uitgedacht. “Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen.”

Aansluiten bij behoefte

Op korte termijn wordt bekendgemaakt welk programma gedurende de zomer op het tijdstip van 6 Inside te zien zal zijn. “Voor het najaar werken we aan een vooravond die hopelijk beter aansluit bij de behoeften en wensen van onze kijker”, besluit Louweres.

Flop

6 Inside werd begin dit jaar met veel bombarie gelanceerd. Het moest de grote concurrent van RTL Boulevard worden, maar de kijker kon het programma niet vinden. De kijkcijfers bleven erg laag.

Meer over